pannacotta is awesome !
LÄNGESEN MAN ÅT PANNACOTTA OCH DET VAR VERKLIGEN PÅ TIDEN,FY FAN VA GOTT DET ÄR! NI SOM INTE TESTAT MÅSTE DET!
RECEPT :
4-6 PORTIONER
5DL VISPGRÄDDE
1 VANILJSTÅNG
0.5 DL STRÖSOCKER
3ST GELATINBLAD
LÄGG GELATINBLADEN I BLÖT
SKÄR ETT SNITT I VANILJSTÅNGEN OCH SKRAPA UR FRÖNA. LÄGG STÅNGEN OCH FRÖNA I EN KASTRULL
HÄLL I VISPGRÄDDEN OCH SOCKRET I KASTRULLEN. LÅT DET KOKA UPP. RÖR OM OCH LÅT PUTTRA I 1-2 MINUTER
TA AV KASTRULLEN FRÅN PLATTAN (ETT MÅSTE FÖR DET INTE FÅR KOKA NÄR GELATINET LÄGGS I) LÄGG I GELATINET OCH RÖR OM SÅ ALLT LÖSER SIG
SILA PANNACOTTAN OCH HÄLL UPP I PORTIONSGLAS. STÄLL IN I KYLEN I MINST 2 TIMMAR SÅ DET STELNAR
LÄGG PÅ BÄR ELLER FRUKT
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄT!
